Mitt første møte med en ånd var i 1987 i England (jeg var gift og bodde der med min eksmann) og da fikk jeg tydelig og klar beskjed hva jeg skulle gjøre. Neste gang etter det var i 1993. Jeg hadde en brann i leiligheten jeg bodde i med min yngste sønn som da var 5 år gammel. Vi bodde hos min mor i en måned mens leiligheten ble pusset opp. Jeg var arbeidsledig i noen måneder akkurat da dette skjedde. Etter brannen hadde jeg mareritt hver natt og sov ikke mye.Jeg måtte låne klær fra venner fordi alt var ødelagt i brannen, jeg var livredd for å gå i butikker så jeg holdt meg hjemme. Hver morgen gikk jeg i barnehagen med min sønn, så en morgen da jeg spaserte hjem fra barnehagen; det var kaldt ute, snøen lå glitrende i solen…plutselig hørte jeg skritt bak meg, det var såpass med kuldegrader at man kunne høre knitrelyden når man gikk. Jeg stoppet opp for å se bak meg om der var noen… men jeg så ingen. Jeg begynte å gå igjen og skrittene fortsatte bak meg i samme tempo… jeg tenkte …så merkelig… det føltes som om noen fulgte etter meg, selv om jeg ikke så noen… så etter noen minutter hørte jeg at noen ropte navnet mitt bak meg… igjen snudde jeg meg, men så ingen… så ble stemmen høyere å høyere og så var stemmen rett ved siden av meg, det var min fars stemme, ikke til å ta feil av. Han gikk over på den andre siden i 1989. Min far snakket da til meg og trøstet meg, fortalte meg at jeg kunne nå slappe av og alt ville bli bra.

Jeg kunne ikke fortelle dette til noen, aller minst min mor som var pinsevenn. Men jeg fikk en ny trygghet og jeg begynte å sykle lange turer og min energi kom raskt tilbake og min trygghet på meg selv ble bedre og bedre. At min fars energi viste seg ga meg både healing og en helt ny bevissthet. De neste årene har far kommet til meg mange ganger og snakket til meg og jeg fikk da bekreftelser på mange uløste følelser.

 Mitt første møte med et Medium var i 1998, han var fra Island og han kunne fortelle meg mye om åndene fra den andre siden, og i 1998 reiste jeg til Sverige og møtte Det engelske medium Iris Hall som da ble min lærer de neste 2-3 årene.

Jeg er veldig takknemlig for disse gavene og det gir meg stor rikdom og kjærlighet til livet mitt på en helt spesiell måte.

 Du kan be til Åndeverdenen (den andre siden), til slektningene dine, de er der for å hjelpe deg, sender deg LYS & Kjærlighet.

 I løpet av disse over 20  årene som arbeidende Medium har livet fått en helt ny mening og hensikt. Mange  mange ånder kommer gjennom meg for å gi sitt budskap til  sine kjære og til meg.

Åndene spaserer rundt oss hele tiden, det er bare å åpne opp å sense hva som er der.

 Min MOR reiste til den andre siden juni 2008 og det har vært helt fantastisk…..idet hun reiste over til den andre siden ”snakket” hun til meg (da satt vi familien rundt sengen hennes) og hun sa:”Inghild, jeg er veldig glad i deg” ….Det gikk rett inn til hjertet mitt...for meg hørtes det ut som hun snakket høyt til meg. Hun sa aldri til meg da hun levde at hun var glad i meg..... derfor var dette en helt spesiell nydelig opplevelse. Jeg satt ved min mor hele døgnet de siste dager av hennes liv her på jorden og jeg fortalte henne hver dag hvor glad jeg var i henne. Hver dag siden og frem til  sommeren 2009 har hun så og si bodd på badet mitt. Hun gir meg forskjellige beskjeder, f.eks en dag sa hun at jeg måtte ringe mannen hennes Arthur, jeg hadde faktisk ikke ringt ham på en god stund.... Hun er også tilstede på mine Mediumkurser........

Kjærlighet og Lys til alle på andre siden, de er jo levende vesener som oss, selv om vi ikke kan SE dem, så kan vi FØLE dem-.