HEALING

Healing har mange forskjellige teknikker og jeg har lært flere. Healing virker uansett hvilken metode man bruker, det viktigste er at du kanaliserer varmen fra hendene dine videre.  REIKI består av 2 japanske ord "Rei" betyr universell og "Ki" betyr Livsenergi. Man anser Reiki for å være en flere tusen år gammel Tibetansk/Buddistisk healingmetode, hvor man enten legger hendene på mennesket eller bruker fjernhealing. Metoden ble sendt tilbake til oss i siste århundre av en Japansk munk ved navn Dr. Micao Usui (1865-1930) Han hadde lenge søkt etter en healingmetode som kunne heale både kropp og sjel-

For å lære Reiki må man få overført metoden fra en ReikiMaster. Alle kan lære seg denne metoden. Reiki er både kraftfull og skånsom, gjennom Reikis lange historie er der eksempler på at at mange mennesker er blitt hjulpet p.g.a. Reiki. Man trenger ikke TRO på healing, det virker uansett, fordi som jeg føler det, er healingkraften er sterk kjærlighets-energi.

Reiki hjelper også med frigjøring på alle plan; Spirituelt, intellektuelt, følelsesmessig, kreativt og fysisk. Healingkraften kan hjelpe oss til å bli bedre kjent med oss selv - hjelpe oss til større aksept og erkjennelse, og føre til større kjærlighet og livskraft slik at balanse og harmoni oppstår. Det åpner opp din intuisjon, ditt klarsyn, dine potentialer, din kreativitet. Sunne og friske mennesker bruker idag healing som en del av selvutvikling.

Når jeg healer kan jeg kjenne i min kropp hvor dine smerter sitter, hvor dine "blokkeringer>" sitter, hva du føler inne i deg selv, årsaker og sammenhenger. Jeg gir deg redskaper som du kan bruke videre.

Healing er det mest fantastiske jeg vet, healingen strømmer gjennom kroppen din og gir deg en varm vidunderlig følelse av fred og ro. Sender dere KJÆRLIGHET OG HEALING.

Du kan bestille time hos meg for Healing via telefon/sms eller messenger: tel. 98846320  - Pris for 1 time: kr 600,- Jeg sender også Fjernhealing hvor du enn bor i verden og jeg sender til avtalt tid og har samtale med deg på telefonen etterpå for å fortelle deg hva jeg så og følte.

 Jeg er selv utdannet ReikiMaster/lærer og Karuna/ReikiMaster og har arbeidet med healing siden 1997. Jeg holder også Kurser i Reiki Healing i flere trinn. Les under tema Kurser.

Kommentarer

Linda Mæland

21.11.2021 08:14

Hei
Har møtt deg på messer flere ganger å ønsker nå å få fjernhealing av deg om det er mulig ,vil gjerne ha det på Mail ,deler Facebook med min mann ,mener det du da får opp er privat .

Nyeste kommentarer

02.08 | 10:52

Trenger et besøk av deg i leiligheten vår.

07.07 | 07:39

Hei kor tid går neste kurs i Karuna-Reiki !!

21.11 | 08:14

Hei
Har møtt deg på messer flere ganger å ønsker nå å få fjernhealing av deg om det er mulig ,vil gjerne ha det på Mail ,deler Facebook med min mann ,mener det du da får opp er privat .

30.09 | 22:22

Tusen hjertelig takk kjære Trond. DU er fantastisk <3 Love & Light, Glede og Hjerteklemmer

Del denne siden