Mediumskap

 Mitt første møte med  Ånder eller De på den andre siden skjedde i 1987 da jeg bodde i England. Jeg fikk masse beskjeder om hva jeg skulle gjøre med livet mitt, da jeg på den tiden hadde mye stress i ekteskapet mitt. Livet mitt tok en helt NY vei etter det. Jeg ble skilt å reiste hjem til Norge i 1989 og ble guidet til flere åndelige mennesker.

I 1993 Jeg hadde en brann i leiligheten jeg bodde i med min yngste sønn som da var 5 år gammel. Vi bodde hos min mor i en måned mens leiligheten ble pusset opp. Jeg var arbeidsledig i noen måneder akkurat da dette skjedde. Etter brannen hadde jeg mareritt hver natt og sov ikke mye.Jeg måtte låne klær fra venner fordi alt var ødelagt i brannen, jeg var livredd for å gå i butikker så jeg holdt meg hjemme. Hver morgen gikk jeg i barnehagen med min sønn, så en morgen da jeg spaserte hjem fra barnehagen; det var kaldt ute, snøen lå glitrende i solen…plutselig hørte jeg skritt bak meg, det var såpass med kuldegrader at man kunne høre knitrelyden når man gikk. Jeg stoppet opp for å se bak meg om der var noen… men jeg så ingen. Jeg begynte å gå igjen og skrittene fortsatte bak meg i samme tempo… jeg tenkte …så merkelig… det føltes som om noen fulgte etter meg, selv om jeg ikke se noen… så etter noen minutter hørte jeg at noen ropte navnet mitt bak meg… igjen snudde jeg meg, men så ingen… så ble stemmen høyere å høyere og så var stemmen rett ved siden av meg, det var min fars stemme, ikke til å ta feil av. Han døde i 1989. Min far snakket da til meg og trøstet meg, fortalte meg at jeg kunne nå slappe av og alt ville bli bra.

Jeg kunne ikke fortelle dette til noen men følte det var naturlig allikevel. Men jeg fikk en ny trygghet og jeg begynte å sykle lange turer og min energi kom raskt tilbake og jeg ble bedre og bedre. At min fars ånd viste seg ga meg både healing og en helt ny bevissthet. De neste årene har far kommet til meg mange ganger og snakket til meg og jeg fikk da bekreftelser på mange uløste følelser.

Mine foreldre var prinsevenner og da jeg startet med min utvikling av mine evner var ikke min far (1989) på jorden lenger. Min mor hadde kjempesterk intuisjon men hun forstod meg nok ikke helt, men jeg visste at den dagen hun gikk over ville hun skjønne meg og det gjorde hun. Hun var tilstede hver gang jeg hadde Mediumkurs. Hun var en fantastisk dame, snill, gernerøs, morsom, men Streng og jeg var og er veldig glad i henne. Hun har hjulpet meg mye etterat hun gikk over til den andre siden. Hjertelig TAKK kjære mor. Hun reiste til den andre siden juni 2008 og det var en stor sorg for meg men allikevel så har det vært helt fantastisk…..idet hun reiste over til den andre siden ”snakket” hun til meg (da satt vi familien rundt sengen hennes) og hun sa:”Inghild, jeg er veldig glad i deg” ….Det gikk rett inn til hjertet mitt...for meg hørtes det ut som hun snakket høyt til meg. Jeg satt ved min mor hele døgnet de siste dager av hennes liv her på jorden og jeg fortalte henne hver dag hvor glad jeg var i henne. Hver dag siden og frem til  sommeren 2009 har hun så og si bodd på badet mitt. Hun gir meg forskjellige beskjeder, f.eks en dag sa hun at jeg måtte ringe mannen hennes Arthur, jeg hadde faktisk ikke ringt ham på en god stund🙂 En morgen da jeg kom på badet kunne jeg ikke finne klærne mine, jeg lette i hele leilighet en og kunne ikke skjønne hvor de var blitt av, så jeg tilbake til badet for å dusje og der på toppen av dusjen hang alle klærne og det var ikke meg som hadde hengt dem der......min mor var morsom...så det var en herlig opplevelse.🙂

Mitt første møte med et Medium var i 1998, han var trancemedium fra Island og han kunne fortelle meg mye om åndene fra den andre siden. Da forstod jeg det enda bedre og i 1998 reiste jeg til Sverige og møtte Det engelske medium Iris Hall som da ble min lærer de neste 2-3 årene.

Jeg er veldig takknemlig for disse gavene og det gir stor rikdom og kjærlighet til livet mitt på en helt spesiell måte.

Du kan be til Åndeverdenen (den andre siden), til slektningene dine, de er der for å hjelpe deg, sende deg LYS & Kjærlighet. Hver gang du tenker på dem, tenker de på deg.

I løpet av disse 18 årene som arbeidende Medium har livet fått en helt ny mening og hensikt. Mange  mange ånder kommer gjennom meg for å gi sitt budskap til  sine kjære.

Åndene spaserer rundt oss hele tiden, det er bare å åpne opp å sense dem.

Du kan  bestille time hos meg til Medium på telefonen eller hjemme hos meg. Pris. KR. 800 FOR 1 TIME.

Jeg kan også komme hjem til deg om du har ånder i huset, jeg kan se dem snakke med dem og sende dem over til den andre siden med kjærlighet. Avtale pris.

Tel. 98846320 eller mail: inghildvea@hotmail.com

Du er velkommen til MediumKurs (se under siden Medium KURSER

Love & Blessings to you ALL

SEND Kjærlighet og Lys til alle på andre siden, de er jo levende vesener som oss, selv om vi ikke kan SE dem, så kan vi FØLE dem-.

Kommentarer

Anne line B Olsen

02.08.2022 10:52

Trenger et besøk av deg i leiligheten vår.

Trond Simonsen

12.09.2016 22:37

Inghilds magi har jeg kjent til i mamge år. Når kroppen trenger service, går tankene automatisk tilnInghilds univers.
Farger er viktig. Det lærte jeg av henne for mange år siden!

Inghild

30.09.2016 22:22

Tusen hjertelig takk kjære Trond. DU er fantastisk <3 Love & Light, Glede og Hjerteklemmer

Nyeste kommentarer

02.08 | 10:52

Trenger et besøk av deg i leiligheten vår.

07.07 | 07:39

Hei kor tid går neste kurs i Karuna-Reiki !!

21.11 | 08:14

Hei
Har møtt deg på messer flere ganger å ønsker nå å få fjernhealing av deg om det er mulig ,vil gjerne ha det på Mail ,deler Facebook med min mann ,mener det du da får opp er privat .

30.09 | 22:22

Tusen hjertelig takk kjære Trond. DU er fantastisk <3 Love & Light, Glede og Hjerteklemmer

Del denne siden