REIKI HEALING KURS

Det var på dette fjellet under Isyu Guo treningen som Usui fikk sin opplevelse av at den universielle helbredende livskraften.

Det var på dette fjellet under Isyu Guo treningen som Usui fikk sin opplevelse av at den universielle helbredende livskraften.

 Reiki Healing  Kurs I&II

 Reiki I & II: 2 dagers kurs Pris: kr.2.400

Fredag 31 Mai 2024 kl. 1200-kl.1800 ca tid.

Lørdag 1 Juni 2024 kl. 1200-kl.1700 ca.tid.

 Sted:  Solliveien 1A ( 2.etasje), 4326 Sandnes

DU er hjertelig velkommen til å delta på dette Healingkurset. Les på fanen over Reiki Healing Kurs for mer info. DU får utdelt en Manual hvor hele kurset står skrevet.

HUSK å betale depositum på kr. 800,- til VIPPS 98846320 eller konto 3353.10.64009 ved påmelding, slik at du bekrefter at du deltar på kurset.

Påmelding snarest.

TEMA Reiki I&II:

 • Her fortelles det om Reiki`s opprinnelse
 • Reiki Healing som behandlingsform ble utviklet av Mikao Usui, (1865-1930) fra Japan,  en buddhistmunk og mystiker I 1914. Det var under Isyu Guo treningen som Usui fikk sin opplevelse av at den universielle helbredende livskraften.
 • Hvordan Reiki symbolene brukes på en selv og andre. Alle får healing og man lærer hvordan heale andre og en selv.
 • Initieringer (Innvielser) for begge trinn, det er 2 Innvielser og 3 forskjellige symboler.  Innvielsen gjør at du alltid i livet ditt har disse symbolene.  Innvielsen vil åpne opp alle dine chakra (følelser, fysisk, psykisk, åndelig og mentalt) og øke intuisjonen lære mer om deg selv. Healing-Symbolene kan man bruke på  mange forskjellige måter, heale smerter, f.eks. tannverk, alle former for fysiske og psykiske smerter i kroppen og endre mønstrene du har vokst opp med.
 • Du lærer hvordan sende Fjernhealing
 • Chakra – 7 hovedchakra og den følelsesmessige betydningen for hvert chakra
 • Man åpner opp Intuisjonen – Klarsynet ved Innvielsen (Kronechakra og Pannechakra (3dje øyet)
 • Meditasjon
 • Denne teknikken er meget skånsom, men kraftfull. Healing er kjærlighet og omsorg og healende på alle plan, fysisk, psykisk, mentalt og  åndelig og man kan føle varmen kjærlighet og lys strømme gjennom kroppen. 
 • Hjerteklem - gi og motta kjærlighet

Nb!!! RING/SMS ELLER SEND EN melding på Messenger/Facebook Inghild Zamira Vea Klungtvedt  PÅMELDING TIL KURSET 

HUSK: Kr. 800,- ved påmelding og resterende beløp innen kurset starter.

NB! Depositumet er din billett til kurset og bekreftelse til meg at du kommer

Depositumet blir ikke tilbakebetalt ved avbestilling samme uke som kurset starter.

Telefon:  98846320 – 

REIKI FOR ALLE

 (du er velkommen til å repetere kursene til de som har tatt dem før; Kr. 1.400,-)

Reiki filosofi er å

 • Ha ærlighet og klarhet i tankene.
 • Være villig til å erkjenne det som hemmer deg i en selv og erstatte disse med sannhet og kjærlighet -   ydmykhet og takknemlighet
 • Snakke sannhet uten å dømme 
 • Respektere deg selv og andres rett til å danne egne verdier og oppfatninger.
 • verdsette læring gjennom erfaring og indre veiledning
 • Ta personlig ansvar for sin egen livssituasjon.
 • tro på at alle har ressurser eller evnen til å utvikle seg, så de kan løse enhver situasjon.
 • Bruke EGNE erfaringer til å bli hel og å vokse.
 • Ha tillit til  deg SELV OG at du kan få hjelp fra Universet eller uansett hvilket navn man velger å bruke på den.
 • Ubetinget Kjærlighet. 

Spørsmål og svar om Reiki & Karuna Reiki Healing

 NB! Reiki innvielsen vil åpne opp dine egne energier på en fantastisk måte, du vil kjenne en unik varm følelse som går gjennom kroppen din, som helbreder deg og renser deg. Det må oppleves for å forståes. Reiki vil også åpne opp din intuisjon, ditt klarsyn, høyere bevisshet, du vil få mer kontakt med dine følelser, kjærlighet, medfølelse og visdom.

 Hvor kommer Reiki fra?

Man anser Reiki for å være en flere tusen år gammel Tibetansk/Buddistisk healingmetode, hvor man enten legger hendene på eller bruker fjernhealing. Metoden ble brakt tilbake til oss i siste århundrede av en japansk munk ved navn Dr.Usui. Han hadde lenge søkt etter den healingmetode som Jesus og Buddha hadde brukt – en healing av både kropp, sjel og sinn. Etter 10 års søken i Asia, fra Japan over til India og Tibet og helt over til USA, ble han opplyst etter en lang faste, og oppnådde viten om hvordan man skulle komme i forbindelse med Reiki.

 1. Hva betyr ordet Reiki?

Reiki består av 2 japanske ord – Rei betyr Universell og Ki betyr Livsenergi. Det er det samme som Chi på kinesisk, Prana på hindi og Mana på hawaiiansk.

 1. Hvordan bruker man eller mottar Reiki?

En alminnelig måte å gjøre det på, er å legge hendene på forskjellige steder på mottagerens kropp, inklusive chakraene, alt etter mottagerens behov. En full Reiki behandling kan ta så lang tid som 45-90 min. Der utvikles en vidunderlig energi-utstråling, etterfulgt av en avslappende opplevelse, som er til gjensidig nytte for mottager og utøver. Gir man healing, mottar man healing.

 1. Hva kan behandles med Reiki?

Reiki er både kraftfull og skånsom. Igjennom Reiki`s lange historie er der eksempler på, at nesten alle kjente sykdommer og skader er blitt hjulpet ved hjelp av Reiki. Dette gjelder også alvorlige sykdommer som kreft, hjertesykdommer. Dessuten hudproblemer, sår, brekte ben, hodepine, forkjølelse, solbrenthet, insektbitt, søvnløshet, impotens, psykiske problemer, mangel på selvfølelse, selvtillitt osv.

 1. Hvem kan lære Reiki?

Man lærer ikke Reiki på samme måte som andre healingteknikker. Evnen til å utøve Reiki blir overført til eleven via Reiki-mesteren/Reiki-læreren ved en harmoniserings-prosess. Av denne grunn kan nesten alle lære Reiki praktisk talt uten forutgående erfaring eller evner. Harmoniserings-prosessen åpner Krone-Hjerte og Håndflate-chakraer og skaper en spesiell forbindelse mellom eleven og Reikikilden. Deretter blir bruken forklart og demonstrert. Etter dette kan utøveren bare plassere sine hender på klienten i den hensikt å heale og Reiki-energien vil automatisk flyte igjennom utøveren og inn i mottageren. Reiki kan lett læres på en weekend p.g.a. denne unike harmoniserings-prosess.

 1. Hvordan virker det?

Reiki er en forunderlig energi som kommer direkte fra den høyeste spirituelle kilde. Den har sin egen intelligens og vet nøyaktig hvor den skal hen og hva den skal gjøre. Den er fler-dimmensjonal og vil heale årsaken til et problem, uansett hvilket nivå det forekommer på – kropp, sinn eller sjel (ånd). Energien behøver ikke å bli ledet av utøveren. Det er en meget enkel og samtidig kraftfull prosess, som kan læres av alle. Siden healingen blir kanalisert, blir Reiki-utøverens energi aldri brukt opp. Faktisk så skjer der det, at når Reiki-utøveren gir en behandling, vil vedkommende selv også få healing og alltid oppleve en forøket livskraft. Folk som var healere før de fikk Reiki-energien sier at deres healing-kraft ble forøket med minst 50% etter Reiki-initieringen (innvielsen).

 1. Kan Reiki også brukes til emosjonell og mental ubalanse?

Ja, Reiki er den perfekte metode til healing av både fysiske og psykiske, fysiske og mentale ubalanser og til personlig selvutvikling. Denne energi  er til for at man kan heale seg selv og andre, til hjelp for å løse problemer, høyne ens bevissthet og for å hjelpe med å utvikle ens mentale og spirituelle evner.

Man kan også heale seg selv med Reiki. Man får Reiki-energien til å flyte ved å legge hendene på seg selv. Reiki ser ikke noen forskjell på en selv og andre som har bruk for healing. Reiki er meget allsidig og kan også brukes til en hvilken som helst tilstand eller problem. Man kan beskytte seg selv mot negative energier, oppnå sine mål, man kan også heale planter og dyr.

 1. Er det en religion?

Nei. Selv om Reiki er spirituell i sin natur, er det ikke en religion. Den har ingen dogmer og man behøver ikke å tro på noe spesielt for å lære eller bruke Reiki. Reiki passer sammen med alle religioner og med trossystemer som yoga. Medtiasjon osv.

 Hvilke fordeler vil jeg få av å lære Reiki?

Du vil ha adgang til denne vidunderlige energien resten av ditt liv. Man kan bruke denne energi i timesvis hver dag, selv om man utfører annet arbeid. Du har fått denne energi-kilden til deg selv, din familie og venner. Når man har mer energi får man mer glede. Jo mer man bruker Reiki, jo sterkere blir det. Det var en filosof, som sa: ”det eneste som økes ved å dele det med andre, er glede”. Det samme gjelder Reiki.

 1. Kan jeg bruke Reiki umiddelbart etter kurset?Ja, og også under kurset.
 2. Er der noen begrensninger i henhold til alder? Til og med barn kan lære Reiki, kun Reiki I og II, ikke de helt minste. Men barn kan ikke bli Reikimester.

REIKI KURSENE:

INNHOLD: * Elevene får utlevert Diplom for hvert gjennomgått kurs.

 • REIKI I OG II: (2-dagers kurs)
 • Her fortelles det om Reiki`s opprinnelse,
 • Hvordan Reiki brukes på en selv og andre med håndspåleggelse.
 • Initieringer (Innvielser) for begge trinn, det er 2 Innvielser
 • Symboler  
 • Fjernhealing
 • Chakra – 7 hovedchakra og den følelsesmessige betydningen for hvert chakra
 • Aura
 • Hvordan bruke Reiki for Selvutvikling
 • Intuisjon
 • Meditasjon

REIKIMESTER/REIKILÆRER: (1-dags kurs)

Her får man initieringer (innvielse) med den høyeste frekvens.Man øker energien med 50%.  Man lærer Usui Mester symbolet og andre symboler – healing og meditasjons-symbolet.  Dessuten undervises det i hvordan man underviser og initierer elevene på alle kursene, inkl. Reikimester. Det er nødvendig å ha Reiki I og II før man kan bli Reikimester.

KARUNA-REIKI I OG II: (2 dagers kurs)

Her er overbygging på Reiki I og II med kraftfulle symboler og 2 innvielser for dem som allerede har tatt Reiki I&II.

KARUNA-REIKI-MESTER: (1-dags-kurs)

Etter Reikimester og Karuna-Reiki I&II er her et kurs for dem som vil ha det hele. Innvielser og symboler.

PRISER FOR KURSENE:

Reiki I & II:                     Kr. 2.400,- 2 dagers kurs

ReikiMester:                      Kr. 2.400,- 1 dags kurs

Karuna-Reiki I & II: og          Kr. 2.400,- 2 dagers kurs

Karuna-Reiki-Mester:            Kr. 2.400,-  1 dags kurs

MEDBRINGES TIL KURSET: Papir, penn, teppe, pute, innesko, behagelige klær, lunchpakke.

FORBEREDELSE TIL KURSET: Reiki-harmoniseringen er en kraftfull prosess som åpner ens krone,- hjerte,-og håndflatechakraer og forbinder en til den uendelige kilde av Reiki-energi. Under harmoniseringen og etterpå en tid, vil harmoniserings-prosessen foreta noen endringer, som åpner ens system for at man kan bli i stand til å kanalisere Reiki. Disse endringene vil skje metafysisk i chakraene og i auraen og faktisk også i den fysiske kropp. Der kan skje en emosjonell og toksisk utrensning (utrensing av giftstoffer) som en del av denne rensningsprosessen.

Det kan anbefales å følge nedenstående råd om du har muligheter til det, p.g.a. å forbedre harmoniseringsprosessen, men etter min erfaring så trenger man ikke å overdrive, det er helt opp til hver enkelt:

 1. Mediter eller ha en stille stund med deg selv hver dag en uke før
 2. Gå tur i naturen
 3. Legg merke til din indre stemme, følelser, fornemmelser
 4. Frigjør sinne, frykt, sjalusi, bekymringer osv. send  disse følelser ut i det hvite lyset. Skap et hellig område i og rundt deg selv

KARUNA-REIKI

KARUNA er Sanskrit og betyr medlidenhet, medfølelse, empati eller hva som helst som noen hjelper til å minske andres smerter. Fordi vi i grunnen alle sammen har det naturlig i oss å hjelpe andre og dermed hjelpe oss selv.

Karuna er drivkraften for alle opplyste veseners arbeide til å stanse lidelse på jorden. Det sender oss hele tiden healing-energi og veiledning, men vi er ikke alle mottagelige. Når du tar imot Karuna i deg selv så hjelper du andre og du blir også mer mottagelig for det Karuna  stråler fra alle opplyste vesener. Slik forøkes også din healing-prosess.

Før du tar Karuna-Reiki skal du ha tatt Reiki II  og for Karuna-Reiki Mester skal du ha tatt Reiki Mester. I Karuna-Reiki I&II kommer 8 behandlingssymboler og 2 innvielser. I Karuna-Reiki Mester kommer 4 mestersymboler og 1 innvielse. De fleste opplever at Karuna-Reiki gir dem mer styrke enn de hadde med Usui Reiki. Man føler energiene bedre. Det arbeider også på det følelsesmessige og det spirituelle og gjør oss mer jordbundet. Mange forteller om erfaring av veiledende engler/hjelpere og det høyere selvet og føler det healende nærvær av andre opplyste vesener.

Kommentarer

Lars-kristian

07.07.2022 07:39

Hei kor tid går neste kurs i Karuna-Reiki !!

Nyeste kommentarer

02.08 | 10:52

Trenger et besøk av deg i leiligheten vår.

07.07 | 07:39

Hei kor tid går neste kurs i Karuna-Reiki !!

21.11 | 08:14

Hei
Har møtt deg på messer flere ganger å ønsker nå å få fjernhealing av deg om det er mulig ,vil gjerne ha det på Mail ,deler Facebook med min mann ,mener det du da får opp er privat .

30.09 | 22:22

Tusen hjertelig takk kjære Trond. DU er fantastisk <3 Love & Light, Glede og Hjerteklemmer

Del denne siden