Hypnoterapi

I 2005 -Hypnoterapi Kurs I&II (i kombinasjon m/NLP) med Dr. Bill Nordstrøm, PhD

eg bruker denne teknikken mest til Regresjoner, ta deg tilbake til et tidligere liv eller ta deg tilbake til barndommen for å finne "glemte" eller undertrykte hendelser fra fortiden. Samtidig kanaliserer jeg healing til deg.

J

Jeg anvender Ericssons hypnose (etter Dr.Milton Ericsson). I store deler av verden er det mer eller mindre Ericksonsk hypnose som praktiseres idag.Hva er hypnose, hypnoterapi, og hvorfor brukes det ?Det finnes mange svar på det første spørsmålet - fortsatt er det ikke allmenn enighet om hva hypnose faktisk er.

Hypnoterapi betyr å bruke hypnose i en terapeutisk sammenheng, altså for å hjelpe mennesker til å få det bedre. Noen av de vanligste områdene hvor hypnoterapi brukes, er:

Avhengighet: røykeslutt, vektreduksjon, angst, fobier, depresjon, sorg, smertekontroll, regresjon, alkohol og stoffmisbruk, selvtillit, huske glemte hendelser , bli mer avslappet og rolig, konsentrasjon.

Hjertelig velkommen til en time - pris: kr.500,-

Nyeste kommentarer

02.08 | 10:52

Trenger et besøk av deg i leiligheten vår.

07.07 | 07:39

Hei kor tid går neste kurs i Karuna-Reiki !!

21.11 | 08:14

Hei
Har møtt deg på messer flere ganger å ønsker nå å få fjernhealing av deg om det er mulig ,vil gjerne ha det på Mail ,deler Facebook med min mann ,mener det du da får opp er privat .

30.09 | 22:22

Tusen hjertelig takk kjære Trond. DU er fantastisk <3 Love & Light, Glede og Hjerteklemmer

Del denne siden