Karuna Reiki Kurs

Kjære venner

Dette er kurs til Karuna Reiki Kurs som er et påbygg etter Reiki Kurser, man kan ta Karuna Reiki etter Reiki I & II.

Man kan ringe å bestille kurs, så finner vi en dato som passer. Neste kurs blir

Mandag 2 desember 2019 kl. 1600 og Tirsdag 3 Desember 2019 kl. 1600. Påmelding på tel.nr. 98846320 eller FB Messenger (Inghild Zamira Vea Klungtvedt)

KARUNA REIKI I&II

Karuna Reiki – er en effektiv overbygning av tradisjonell Reiki Healing; utviklet av den kjente Reiki Mesteren William L. Rand, Michigan, USA.

Karuna Reiki er sanskrit og oversettes som "Aktiv Medfølelse" På japansk heter det "Nasake". Det dekker alle handlinger, som tjener til å minske andres og egnes lidelser.

Fordi vi i grunnen alle sammen har det naturlig i oss å hjelpe andre og dermed hjelpe oss selv.

Karuna er drivkraften for alle opplyste veseners arbeide til å stanse lidelse på jorden. Det sender oss hele tiden healing-energi og veiledning, men vi er ikke alle mottagelige. Når du tar imot Karuna i deg selv så hjelper du andre og du blir også mer mottagelig, for det Karuna  stråler fra alle opplyste vesener. Slik forøkes også din healing-prosess.

Før du tar Karuna-Reiki skal du ha tatt Reiki II  og for Karuna-Reiki Mester skal du ha tatt Reiki Mester. I Karuna-Reiki I&II kommer 8 behandlingssymboler og 2 innvielser. I Karuna-Reiki Mester kommer 4 mestersymboler og 1 innvielse. De fleste opplever at Karuna-Reiki gir dem mer styrke enn de hadde med Usui Reiki. Man føler energiene bedre. Det arbeider også på det følelsesmessige og det spirituelle og gjør oss mer jordbundet. Mange forteller om erfaring av veiledende engler/hjelpere og det høyere selvet og føler det healende nærvær av andre opplyste vesener.

Idet du utvikler Karuna i deg selv, hjelper du ikke kun andre, men i likeså høy grad deg selv. Du bygger videre på Usui`s system av naturlig healing og spirituell utvikling og blir selv mere mottagelig for den Karuna, som sendes til deg fra opplyste vesener. Karuna Reiki har et høyere vibrasjons nivå enn det vi kaller Usui Shiki Ryoho (Reiki I.II+Mester). Den inneholder mere lys og åpner deg for et tettere samarbeide med alle opplyste vesener. Dette inkluderer de vesener, som er fysisk tilstede såvel som de er tilstede i ånden (guider,engler, oppstegne mestere).

 KARUNA-REIKI I& II:

Her er overbygging på Reiki I og II med 8 kraftfulle symboler og 2 innvielser for dem som allerede har tatt Reiki I&II.

 1 DIPLOM for KarunaReiki I&II

 Pris for Karuna Reiki I&II : Kr. 2.400,-

Sted: Solliveien 1, 4326 Sandnes

 Påmelding 

Depositum kr. 800,- betales ved påmelding og Resterende beløp innen første kursdag. Jeg har Vipps på tel. 98846320 eller Kontonr. 3353.10.64009

 Lys & Kjærlighet fra

Inghild Vea Klungtvedt

Nyeste kommentarer

02.08 | 10:52

Trenger et besøk av deg i leiligheten vår.

07.07 | 07:39

Hei kor tid går neste kurs i Karuna-Reiki !!

21.11 | 08:14

Hei
Har møtt deg på messer flere ganger å ønsker nå å få fjernhealing av deg om det er mulig ,vil gjerne ha det på Mail ,deler Facebook med min mann ,mener det du da får opp er privat .

30.09 | 22:22

Tusen hjertelig takk kjære Trond. DU er fantastisk <3 Love & Light, Glede og Hjerteklemmer

Del denne siden