Hypnoterapi

  • I 2005 -Hypnoterapi Kurs I&II (i kombinasjon m/NLP) med Dr. Bill Nordstrøm, PhD
  • Jeg bruker denne teknikken mest til Regresjoner, ta deg tilbake til et tidligere liv eller ta deg tilbake til barndommen for å finne "glemte" eller undertrykte hendelser fra fortiden. Samtidig kanaliserer jeg healing til deg.
  • Jeg teller deg ned på et dypere nivå i sinnet ditt og bruker også en avslappingsteknikk slik at du er i en tilstand hvor kroppen din slapper helt av. Det er som å meditere. Du hører stemmen min og musikken så det er en trygg måte å gjøre det på.
  • Jeg anvender Ericssons hypnose (etter Dr.Milton Ericsson). I store deler av verden er det mer eller mindre Ericksonsk hypnose som praktiseres idag.Hva er hypnose, hypnoterapi, og hvorfor brukes det ?Det finnes mange svar på det første spørsmålet - fortsatt er det ikke allmenn enighet om hva hypnose faktisk er.

    Hypnoterapi betyr å bruke hypnose i en terapeutisk sammenheng, altså for å hjelpe mennesker til å få det bedre. Noen av de vanligste områdene hvor hypnoterapi brukes, er:

    Avhengighet: røykeslutt, vektreduksjon, angst, fobier, depresjon, sorg, smertekontroll, regresjon, alkohol og stoffmisbruk, selvtillit, huske glemte hendelser , bli mer avslappet og rolig, konsentrasjon.

    Hjertelig velkommen til en time - pris: kr.500,-